Ezt nézhetjük a héten – Heti mozibemutatók 51. hét

159

A karácsonyi ünnepnapokra nagyszerű élményt kínálnak a hazai mozik eheti bemutatói. A legsötétebb óra (Darknest Hour) című Oroszországban forgatott sci-fi és a Táncoló talpak (Happy Feet 2 in 3D, 2011) második, immár 3D-s epizódja egyaránt nézőcsalogató. Irány a mozi!

Bár már csak néhány nap van karácsonyig, a heti mozibemutatók megpróbálnak rövid időre kivonni bennünket az ünnepek előtti forgatagból. Egy romantikus vígjáték könnyed kikapcsolódást, egy természetfilm gondolatokat, egy bestselleradaptáció pedig a kettőt együtt kínálja a bejglisütés idejére.

Pi élete (Life of Pi)
Történet Pi Patel életéről, egy indiai állatkert igazgatójának fiáról, akit minden érdekelt. Azonban minden megváltozik, mikor egyedül marad egy csónakban a Csendes-ócenánon egy zebra, hiéna,egy orángután, valamint egy bengáli tigris társaságában egy… (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)
Nejem, nőm, csajom
Egy 45 éves orvos nagyon jó házasságban él feleségével és hatéves kisfiukkal, de a férfi mégsem teljesen magát látja a srácban, így abban sem biztos, hogy a fiú egyáltalán tőle van. Az egyedülálló tévéműsorvezetőnőnek csupán elromlott párkapcsolatok vannak… (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)
Szia, mi újság? (Buna! Ce faci?)
Húsz év házasság után Gabriel és Gabriela már semmiféle vonzalmat nem éreznek egymás iránt. Miután éjszakákon át interneten csevegnek egy ismeretlennel ismét szerelembe esnek – fogalmuk sincs, hogy az anonimitás mögött valójában egymásra találnak. Az… (folytatás és további információk a filmről…)
Samsara (Samsara)
A film 25 ország területein az elmúlt öt évben lefilmezett történéseket bemutatásával mutatja be világunk: többek között elutazunk katasztrófa övezetekbe, ipari komplexumokba, és megcsodálhatjuk földünk természeti csodáit is. (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)
Fluor Film (Fluor Film)
A film főszereplője, az ezerarcú előadó, Fluor, akire gyakran sütik rá a tinisztár bélyeget, pedig már rég nem tini és a legkevésbé sem sztár. Egy életvidám hétköznapi fazon, aki úgy váltogatja a zenei stílusokat, mint más az alsóneműjét – egyszerre a… (folytatás és további információk a filmről…)
Sushiálmok (Jiro Dreams of Sushi)
Egy tokiói irodaház alagsorában működik egy étterem, amelyben egy 85 éves szakácsmester, Jiro Ono dolgozik, és töretlen lendülettel készíti és készíti az újabb sushikat, próbálva a legtökéletesebbet elkészíteni. Tervei szerint fia, Yoshikazu fogja átvenni… (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)

filmkatalógus – mno

Tisztelt olvasók!

Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Cultissimo facebook oldalát, a következő címen: https://www.facebook.com/Cultissimomagazin - Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.cultissimo.hu