Ezt nézhetjük a héten – Heti mozibemutatók 46. hét

269

Bella és Edward története folytatódik az Alkonyat - Hajnalhasadás, 1. rész (The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1) című filmmel. De egy nagyszerű krimit is ajánlok a figyelmükbe, ez pedig nem más, mint Az adósság (The Dept), Sam Wortingtonnal és Helen Mirrennel a főszerepben.

A 46. héten igen színes palettáról válogathatnak a filmek szerelmesei. Van történelmi film, IV. Henrik - Navarra királya, van intellektuális mozi Popper Péter jóvoltából, és természetesn az Alkonyat sorozat legújabb darabja, a Hajnalhasadás 2. sem hiányozik a bőséges kínálatból.

Alkonyat – Hajnalhasadás, 2. rész (The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2)
Renesmee, Bella és Edward félig ember, félig vámpír gyermeke megszületett. Bellának sikerült átváltoznia halhatatlanná, így elkezdheti végre új, boldog életét. Csakhogy a vámpírok uralkodóklánja, a Volturi tudomást szerez Renesmee létezéséről,és… (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)
Amíg alszol (Mientras Duermes)
Cesar egy társasház lakója, aki szereti kifigyelni a lakókat és azok szenvedéseit. Ám van egy lány a társasházból, aki mindig mosolygós és jókedvű. Cesar ezt nehezen viseli, ezért mindent megtesz annak érdekében, hogy a lány boldogságát megsemmisítse. (folytatás és további információk a filmről…)
IV. Henrik – Navarra királya (Henri 4)
A 16. század végén járunk, mikor a protestáns IV. Henrik, Navarra királya háborúban áll a a francia keresztényekkel. A háború lezárásaképp Medici Katalin felajánlja lánya kezét Navarra királyának. Az esküvőn azonban a keresztény násznép lemészárolja a… (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)
Ez nem egy film (In film nist)
A film Jafar Panahi rendező peréről szól. Panahit hat év börtönbüntetésre és húsz évnyi filmezéstől való eltiltásra ítélte a bíróság, amiért a rezsim ellen szóló interjúkat adott. Most pedig fellebbezése eredményére vár. Közben pedig házi őrizetben töltött… (folytatás és további információk a filmről…)
Marieke, Marieke (Marieke, Marieke)
Marieke 20 éves lány, aki egy csokoládégyárban dolgozik. Egy éjjel elszökik munkahelyéről, egyenesen Jacoby karjaiba. A férfi külföldről érkezett és jóval idősebb nála. A lány anyja mindent megtesz, hogy távol tartsa egymástól őket, mert fél, hogy kiderül… (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)
Popper Péter: Állatokról, emberekről – Fantáziák a kutyáról
(folytatás és további információk a filmről…)

filmakatalógus

Tisztelt olvasók!

Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Cultissimo facebook oldalát, a következő címen: https://www.facebook.com/Cultissimomagazin - Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.cultissimo.hu