Ezt nézhetjük a héten – Heti mozibemutatók 44. hét

498

A heti mozibemutatók küzül ajánlom figyelmükbe a Tintin kalandjai (The Adventures of Tintin: Secret of the Unicorn) című animációs filmet Steven spielberg rendezésében. Illetve Emma Stone és Sissy Spacek főszereplésével A segítség (The help)című nagyszerű drámát.

Nagyszerű film a Császárról! Az egy esztendeje tragikus hirtelenséggel elhunyt ferencvárosi, Aranylabdás legendáról készült emlékfilm péntektől már a mozik műsorán!  - ajánlom minden magyar focirajongó megtisztelő figyelmébe.

Silent Hill 2. – Kinyilatkoztatás (Silent Hill: Revelation)
Heather Mason és apja menekülnek valami elől, amiről ők maguk sem tudják, hogy micsoda. Amikor a lány 18 éves lesz, rémálmok gyötrik, és az apja is eltűnik, s magára maradva kell rájönnie, hogy ő nem az, akinek korábban hitte magát. Szembe kell néznie… (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)
Az utolsó műszak (End of Watch)
Brian Taylor és Mike Zavala tartják magukat az esküjükhöz, amely szerint „szolgálnak és védenek”, és acélos szövetséget alakítottak ki annak érdekében, hogy a műszak végén mindketten épségben hazatérhessenek. A rendőrpáros tagjai már rég megtanulták, hogy… (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)
Szerelem (Amour)
A film középpontjában egy egymást kamaszként szerető idős párizsi értelmiségi házaspár áll. Miután az asszony két egymást követő agyvérzésben megbénul és magatehetetlenné válik, férje nem hajlandó feleségét kórházba küldeni, hanem ő maga ápolja. (folytatás és további információk a filmről…)
Rontó Ralph (Wreck-It Ralph)
Ralph, az egyik videojáték főellensége, egyik nap úgy dönt, hogy befejezi „munkáját”, hiszen hosszú évek óta állandó legyőzöttségben kell, hogy éljen. Többé már nem szeretne rossz fiú lenni, ezért lelép a játékból és elindul, hogy más videojátékokban is… (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)
Jackpot (Arme Riddere)
Oscar Svendsen borzalmas képet lát, mikor felébred. Egy shotgun van a kezében, körülötte 8 halott áldozat. A rendőrség őt gyanúsítja, minden jel szerint ő gyilkolt. Oscar viszont tudja, hogy ő csak áldozat. Minden akkor kezdődött, mikor négy férfi 1.7… (folytatás és további információk a filmről…)
Albert Flórián
Film a ferencvárosi legendáról, aki már életében legendává vált. Köztudomású, hogy Franz Beckenbauer mellett Albert Flóriánt is a „Császár” becenévvel illették rajongói. Ők pedig sokan, nagyon sokan voltak. Az 1941. szeptember 15-én Hercegszántón született… (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)

filmkatalógus

Tisztelt olvasók!

Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Cultissimo facebook oldalát, a következő címen: https://www.facebook.com/Cultissimomagazin - Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.cultissimo.hu