Ezt nézhetjük a héten – Heti mozibemutatók 4. hét

283

A 4. héten visszatér az Underworld (Underworld 4: Awekening), Kate Beckinsale-el és Clooneyt is láthatjuk a Hatalom árnyékában (The Ides of March) című filmben. Új magyar ifjúsági film is terítékre kerül címe: Sherlock Holmes árnyékában címmel.

A hét mozibemutatói között több igazi kuriózum is szerepel: Dustin Hoffman rendez, Schwarzenegger kormányzóból visszavedlik akcióhőssé, Eric Kastner történetéből pedig német animációs film készült.

Erőnek erejével (The Last Stand)
Ray egy csendes határ menti városka, Summerton Junction seriffje. Egy nap riasztást kap, hogy megszökött az FBI-tól egy veszélyes mexikói drogbáró, és sportkocsijával, egy rakás fegyveressel és túszával a határ felé száguld. Ray-re hárul a feladat, hogy… (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)
Anna Karenina (Anna Karenina)
1874-et írunk. A vibráló, gyönyörű Anna Kareninának megvan mindene, a férje magas rangú kormánytisztviselő, és Anna a szentpétervári úri társaság megbecsült tagja. Ám Anna egy nap bátyja, Oblonsky kérésére Moszkvába utazik, hogy segítsen megmenteni annak… (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)
Kényszerleszállás (Flight)
A film főszereplője egy tapasztalatokkal megáldott igen ügyes pilóta. Utazásai során egyik alkalommal a repülőn meghibásodik valami, ezért kényszerleszállást kell végrehajtaniuk. Csodával határos módon a leszállást annyira sikeresen oldja meg, hogy… (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)
Egyesült állatok (Konferenz der Tiere)
Állatok egy csoportja a szokásos árvizet várja, hiszen számukra ez jelenti a vízhez és élelemhezjutás utolsó lehetőségét. Idén azonban nem érkezik meg a megváltás, hiszen az emberek gátat és szabadidőközpontot építettek. Az állatok kénytelenek lesznek… (folytatás és további információk a filmről…)
Kvartett – A nagy négyes (Quartet)
Cecily, Reggie és Wilfred egy öregek otthona lakója. Az intézmény attól különleges, hogy itt elsősorban nyugdíjas operaénekesek élnek. A lakók minden év október 10-én koncertet adnak, hogy Verdi szülinapját ünnepeljék. Ezen a helyen minden békés,… (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)

Tisztelt olvasók!

Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Cultissimo facebook oldalát, a következő címen: https://www.facebook.com/Cultissimomagazin - Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.cultissimo.hu