Ezt nézhetjük a héten – Heti mozibemutatók 3. hét

274

A heti mozibemutatók közül két filmet ajánlanék különösképpen a kedves olvasók figyelmébe. Az egyik Daniel Craig főszereplésével a Tetovált lány (The Girl with the Dragon Tattoo), a másik pedig egy nagyszerű német történelmi film a Vörös Hadsereg Frakció (Wer wenn nicht wir). Jó szórakozást!

Vérben és humorban bővelkedő antirasszista westernparódia. Quentin Tarantino keze alaposan elsült ezúttal is, és ennek csak örülni lehet. Mától a mozikban a Django elszabadul.

Django elszabadul (Django Unchained)
Django felszabadított rabszolga, aki most a feleségét, Broomhildát keresi. A Candie Land ültetvényen tartják fogva, mely a közismerten kegyetlen Calvin Candie földbirtokos tulajdona. Django elhatározza, hogy kiszabadítja a nőt, és ebben segítségére lesz… (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)
A kezelés (The Sessions)
A 36 éves Mark O’Brien különleges ember, aki egy gyermekkori betegség miatt vastüdőt kapott, és azóta is azzal lélegzik. Talán épp ennek köszönhető, hogy még sosem szexelt lánnyal, pedig ez minden vágya: elveszíteni szüzességét. Épp ezért fordul Cheryl… (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)
A király látogatása (Hyde Park on Hudson)
1939-ban járunk, azon a hétvégén, amikor az amerikai elnök és felesége vendégül látja Hyde Parkban a brit uralkodópárt, akik először járnak Amerikában. VI. György azért érkezett a tengerentúlra, hogy támogatást kérjen a világháború miatt az amerikaiaktól. (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)
Vérturisták (Sightseers)
Tina csendes, visszahúzódó lány, akit anyja nagyon véd a világtól. Amikor összejön Chris-szel, minden megváltozik. A fiú úgy dönt, hogy magával viszi Tinát egy lakókocsis kirándulásra, hogy együtt fedezzék fel Angliát. A táj valódi változás Tina számára…. (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)

filmkatalógus

Tisztelt olvasók!

Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Cultissimo facebook oldalát, a következő címen: https://www.facebook.com/Cultissimomagazin - Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.cultissimo.hu