Ezt nézhetjük a héten – Heti mozibemutatók 20. hét

441

A 20. heti mozibemutatók közül két filmet szeretnék a figyelmükbe ajánlani, az egyik film A holló (The Raven), amely Edgar Allen Poe, utolsó eseménydús napjait mutatja be, John Cusack- al a főszerepben, a másik pedig a botrányhős Sacha Baron Cohen filmje A Diktátor(The Dictator).

A diktátor (The Dictator)
A történet egy diktátorról szól, aki elnyomásban tartja az országát. Nem szeretné, ha a demokrácia tönkretenné az ő imádott egyeduralmát. Annyira kiáll elvei mellett, hogy akár az életét is áldozná azért, hogy minden maradjon a régiben. (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)
A holló (The Raven)
A film Edgar Allen Poe életének utolsó, eseménydús napjairól szól. A költőnek egy bűnügyet kell felderítenie. Nem is akármilyen esetet: az elkövető az ő elbeszélései alapján tervezi meg gyilkosságait. (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)
2 nap New Yorkban (2 Days in New York)
Marion szakított Jack-kel, és most New York-ban él a férfi gyermekével, és amerikai barátjával, Mingus-szal. Amikor a család eljön meglátogatni őt, de a társadalmi és életformabeli különbségek csak feszültséget szülnek közöttük. (folytatás és további információk a filmről…)
Kalózok! A kétballábas banda (The Pirates! Band of Misfits)
(folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)
Fatima – A 13. napon (The 13th Day)
(folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)

Tisztelt olvasók!

Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Cultissimo facebook oldalát, a következő címen: https://www.facebook.com/Cultissimomagazin - Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.cultissimo.hu