Ez történt Hollywood-ban….LXII.

185

Lehetett volna az a cím is, hogy „ez történt 2010-ben”, mivel rendhagyó módon, ha tovább olvastok, akkor „csak” két videót mutatunk nektek, amiben összefoglaljuk kicsit a tavalyi évadot mozis/filmes szempontból. Négy és hat percben a legjobb mozik a múlt évből, szerintem érdemes tovább olvasni:

2010 – Ezeket a filmeket néztük…

Itt az új eszetendő, sorra jönnek az összefoglaló videók, amikben az összes „nagyobb” filmből láthatunk egy-egy jelenetet. Ezek közül talán az egyik legjobbat sikerült most kiszúrni, és gyorsan meg is mutatom nektek. És igen, kicsit hatásvadász, legalábbis elsőre azt gondoltam, de nekem teljesen bejött, remélem nektek is tetszeni fog:

 
Filmography 2010
 
Itt az új moziidény és ezzel együtt rengeteg összefoglaló videó a múlt évi felhozatalból. Már láthattatok egy rövidebb filmet, amiben rengeteg, nagyon jó produkciót szedtek össze, de most jöjjön egy hosszabb:

 
A statisztikák röviden: 6 perc, 6 különböző zene, 270 filmből egy jelenet – volt mit nézzünk 2010-ben is. Mondjuk, nekem még mindig a korábban linkelt összefoglaló videó jön be, de ez sem rossz, és akkor finoman fogalmaztam. Nem kis munka lehetett azért ezt a 6 percet összevágni.

teddike
(teddike.freeblog.hu)

Szerző a Flag Polgári Műhely tagja

Híreinket a

 és az  

szállította. 

 

Tisztelt olvasók!

Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Cultissimo facebook oldalát, a következő címen: https://www.facebook.com/Cultissimomagazin - Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.cultissimo.hu