_Ezt nézhetjük a héten – Heti mozibemutatók 12. hét

499

A hét mozibemutatói között a román újhullám dicsőítése mellett Jack Kerouac generációs regényének, az Útonnak a filmfeldolgozása, és egy kőkorszakban játszódó DreamWorks 3D animáció, a Croodék jelenti a legígéretesebb választékot.

Csajok szabadon (Spring Breakers)
Brit, Candy, Cotty és Feith legjobb barátok a középiskola óta. Most egy unalmas kollégiumban laknak együtt és rendkívüli módon ki vannak éhezve valamilyen kalandra. A tavaszi szünetben némi pénzt szeretnének keresni, ez sodorja útjukba Alient, a rappert,… (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)
Croodék (The Croods)
A világ első ősember családja kirándulásra indul egy feltérképezetlen, fantasztikus világba. Ám ez a vidék nem csak a szépséget, a csodálatot és a fényűzést biztosítja számukra, ugyanis útjuk során a család számtalan veszéllyel találja szembe magát. (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)
Úton (On the Road)
A fiatal író, Sal Paradise életét alaposan felkavarja a szabadszellemű ex-fegyenccel, Dean Moriarty-val és barátnőjével, Marylou-val való találkozás. Egy dolog közös bennük, vágyuk a teljes szabadság iránt. Együtt indulnak útnak, hogy átkeljenek az… (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)…)
Szabad a tánc (Tango Libre)
Egy börtönőr táncolni tanul, tangóórákat vesz. Itt találkozik egy csodálatos nővel, akinek személyisége már az első alkalommal elbűvöli őt. Később aztán újra találkoznak, amikor a nő a férjét látogatja meg a börtönben. Egy bonyolult romantikus kapcsolat… (folytatás és további információk a filmről…)
Dombokon túl (Dupa dealuri)
(folytatás és további információk a filmről…)

Filmkatalógus

Tisztelt olvasók!

Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Cultissimo facebook oldalát, a következő címen: https://www.facebook.com/Cultissimomagazin - Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.cultissimo.hu