Milyen az ideális frizura a férfiak szerint?

317

Minden nő szeretné meghódítani a kiszemelt pasit. Az első randi előtt nemcsak a tökéletes ruha kiválasztása, smink elkészítése jelent nagy problémát, hanem a hajunk is.

Nehéz eldönteni, mit szeretnek a férfiak. De aggodalomra semmi gond! Most eláruljuk nektek, melyek azok a frizurák és hajszínek, amelyek kimondottan tetszenek a pasiknak. 

 

 

 

Hajszínek

 

A hajszínek terén a férfiaknak a barna és a szőke nők jönnek be a legjobban. Persze ez nem mindegyikre jellemző, hiszen ők nehezebben állapítják meg, kinek van festve a haja. Mindenesetre a vörös hajú nőket izgalmasnak, míg a fekete hajszínnel rendelkezőket szomorúnak tartják, illetve a platinaszőke haj szerintük ciki. Meglepő adatok.

 
 
 

Bizonyos felmérések azt is bebizonyították, hogy a pasik a világosabb hajszínű nőket a fiatalsággal azonosítják, míg a sötétebbeket a felnőtt nők ideális hajszíneként jelölték meg. Így az is kiderült, hogy az életkor előrehaladtával érdemes világosítani egy-egy árnyalatot a hajszínünkön, hiszen ezzel fiatalabbnak tűnhetünk.

 

 

 
 
 

Hajhossz

 

A férfiak szerint a nőknek a hosszú vagy félhosszú haj az ideális, hiszen ez teszi őket nőiessé és szexissé. Persze kedvelik a rövid frizurákat is, de szerintük az egy kicsit fiús. Ha ez összekapcsolódik az öltözködéssel is, akkor azt nem szeretik, az nem vonzó.
 

 
 
 

 

 

Hajkorona

 

A pasik szerint a legkívánatosabb haj az természetesen szép és egészséges, illetve ki van engedve. Tehát ne használjatok túl sok hajformázót, mert az megfosztja őket az érintés élményétől! Szeretik a göndör fürtöket is, hiszen ez vadságot kölcsönöz a viselőjének. Ez tetszik a férfiaknak, viszont nem favorizálják a mesterkélt, tökéletesen beállított hajakat.

 

 

Összességében tehát a férfiak elviekben a természetesnek ható barna és szőke, hosszú hajat kedvelik, ami illik is a viselőjéhez. Persze ahány férfi, annyi elképzelés van a kifogástalan frizuráról. Ti mit gondoltok ezekről a véleményekről? Nektek is hasonlóak az elképzeléseitek?

divat.hu

Tisztelt olvasók!

Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Cultissimo facebook oldalát, a következő címen: https://www.facebook.com/Cultissimomagazin - Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.cultissimo.hu