VII. Hófesztivál – Családok téli fesztiválja 2018. január 25-27.

157

Családi sínapok és a hó ünnepe a Mátrában! Ünnepeld velünk együtt a havat a telet és légy Te is a téli sportok szerelmese!

A Hófesztiválon színes programok várják a hóimádó kicsiket, nagyokat, családokat, bulizós fiatalokat! Különleges és egyedülálló téli műsorok, koncertek és egy fergeteges show is biztosítja a hangulatot. A fesztiválos hangulatot, pedig a karácsonyi hangulatot idéző „Téli Varázs sétány” és rengeteg programhelyszín biztosítja majd!

A hófesztivál Magyarország legnagyobb havas fesztiválja, egy igazi téli fesztivál, ahol a családok, fiatalok mind megtalálják majd a számításukat.

Egy olyan fesztivál Magyarország egyik legszebb hegyi régiójában, ahol a téli sportok és a téli hangulat mellett az országban máshol nem látható látványos programokat csodálhatnak, gasztronómiai különlegességeket fogyaszthatnak, majd ha még a lábuk bírja, jó zenékre, neves fellépőkre táncolhatnak. A Hófesztivál három napos rendezvényként, több színhellyel, vonzó programokkal (ingyenes síoktatás, látványos bemutatók, koncertek, gasztronómiai különlegességek) hagyományteremtő jelleggel kíván megjelenni.

Fesztivál hangulat a Síparkban!
A Hófesztiválon színes programok várják a hóimádó kicsiket, nagyokat, családokat, bulizós fiatalokat!

BETYÁROK TÜZE SHOW
Különleges és egyedülálló téli műsorok, koncertek és egy fergeteges show is biztosítja a hangulatot.

A fesztiválos hangulatot, pedig a karácsonyi hangulatot idéző “Téli Varázs sétány” és rengeteg programhelyszín biztosítja majd!

INGYENES koncertek, show- és családi műsorok!

A rendezvény látogatása ingyenes!
A programok, koncertek és családi műsorok ingyenesek.

Tisztelt olvasók!

Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Cultissimo facebook oldalát, a következő címen: https://www.facebook.com/Cultissimomagazin - Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.cultissimo.hu