Lebilincselő vígjáték a Belvárosiban

234

Valló Péter rendezésében mutatják be április 13-án Stephen Sachs amerikai szerző vígjátékát, a Valódi hamisítványt Hernádi Judit és Kern András szereplésével. 

A két zseniális színész nem először játszik a Belvárosi Színház színpadán, hiszen már a Hitted volna? című előadásban is láthattuk őket!

„Maude különc, szabadszájú és harsány nő, Lionel pedig kifogástalan modorú, művelt és meglehetősen cinikus férfi. Ők ketten talán soha nem találkoztak volna, hiszen Maude munkanélküli pincérnőként egy lepukkant lakókocsiparkban él Kaliforniában, Lionel pedig egy neves művészeti alapítványnál dolgozik a kontinens másik felén, New Yorkban. Csakhogy Maude-nak van egy féltve őrzött kincse: egy szerinte milliókat érő Jackson Pollock festmény, aminek a valódiságáról szeretne hiteles szakértői véleményt kapni, és most Lionelre vár a feladat, hogy megállapítsa, Maude festménye valódi-e vagy csak hamisítvány. Azonban találkozó, vagyis a hivatalos értékbecslés nem úgy sül el, ahogy normálisan számítanánk rá: és nemcsak a képről, de szinte minden másról is kiderül, hogy nem az, aminek elsőre látszik” – olvasható a színlapon.

Stephen Sachs amerikai szerző vígjátékát hihetetlen sikerrel játsszák a világon mindenütt, és most magyarul is látható ez a végtelenül szórakoztató, lebilincselő darab, ami igazi jutalomjáték két olyan sziporkázó humorú, zseniális színésznek, mint Hernádi Judit és Kern András.

Orlai_Valodi_hamisitvany_olvasoproba1

Stáb:

Dramaturg – Kovács Krisztina

Díszlet – Valló Péter

Jelmez asszisztens – Tóth Hajni

Plakát – Csáfordi László

Rendező munkatársa – Kis-Kádi Judit

Művészeti vezető – Zöldi Gergely

Rendező – Valló Péter

Producer – Orlai Tibor

Fordító – Kovács Krisztina

Író – Stephen Sachs

Premier: 2018. április 13. 19 óra

Következő előadások: április 14., 27., május 17., 25., 30.

www.kultura.hu

Tisztelt olvasók!

Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Cultissimo facebook oldalát, a következő címen: https://www.facebook.com/Cultissimomagazin - Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.cultissimo.hu