Kezdőlap FILM Mozi világ UIP jelenti – Hollywoodból szeretettel

UIP jelenti – Hollywoodból szeretettel

313

Gáláns ajándékot kapnak a Warcraft-film nézői Amerikában

A világsikerű Warcraft-játéksorozat gyártója, a Blizzard Entertainment meglepetéssel készül a Warcraft: A kezdetek című szuperprodukció bemutatójára. Aki jegyet vált a filmre, megkapja ajándékba a World of Warcraft című videójátékot az összes bővítménnyel, és három hónap ingyenes játékidő is jár mellé. Tekintve, hogy a csomag a boltban 20 dollárba kerül (kb. 12 ezer forint), az ajándék igazán gálánsnak tekinthető. Azért van néhány megkötés. Csak bizonyos amerikai moziláncokat érint az akció, és csak azok tudják telepíteni az ajándék programot, akik új tagjai a Warcraft közösségének. Továbbá szerepel egy olyan olyan megjegyzés, hogy „amíg a készlet tart”, ami nehezen értelmezhető egy játékprogram és a hozzá kapcsolódó szolgáltatás esetében.

Közben teljes sebességre kapcsolt a Warcraft: A kezdetek reklámkampánya, szinte naponta jelennek meg új videók a kulisszatitkokról. Mint a fórumbejegyzésekből kiderül, a rajongóknak nagyon tetszik, amit mutatnak nekik, ami jó hír az alkotók számára, hiszen a Warcraft-közösség több mind 100 millió előfizetőt számlál szerte a világon. Ha rajtuk kívül még pár tízmillióan is elmennek a mozikba, a film garantáltan az egyik bombasikere lesz.

(Warcraft – hazai bemutató: 2016. május 26.)

Gyúr és termelői piacra jár a tini nindzsák terhes barátnője

Harmadik terhességénél tart Megan Fox, de ez nem jelenti azt, hogy lemondana az egészséges életmódról. A forgatások előtt és alatt nagyon szigorú edzéstervet tart, hogy formában maradjon, ám most, hogy várandós, csökkentett üzemmódban működik, de ezt a programot is pontosan betartja. A jóga és a pilates, valamint a kardiózás és a súlyzós gyakorlatok továbbra is a hétköznapok kötelező edzései közé tartoznak, de a futás érthető módon kimarad a programból, helyette gyalogtúrázik a férjével, Brian Austin Grennel.

A színésznő alapvetően zöld étrendet követ, de korántsem fitneszfasiszta, tehát vannak napok, amikor „bűnözik”. Ilyenkor hús és sütemény is szerepelhet az étlapon. Nem a házvezetőnő szokott bevásárolni a hiperben, hanem maga Megan a termelői piacon, ahonnan csakis bio- és organikus zöldséget-gyümölcsöt visz haza. A házaspár két gyereke is főleg friss zöldséget és gyümölcsöt kap, de az ő esetükben sincs diétaterror, ha fagyizni szeretnének vagy ennének egy kis csokit, semmi akadálya.

Megan Fox hamarosan a Tini Nindzsa Teknőcök 2.: Elő az árnyékból című akciófantasy női főszerepében lesz látható.

(Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of Shadows – hazai bemutató: 2016. június 30.)

Tom Cruise menekül a múlt elől

Miután sikerült eladni Beverly Hills-i villáját, Tom Cruise a kontinens másik oldalára, Floridába költözik, úgynökei már keresik is a neki való szerény hajlékot. A most áron alul, de azért 40 millió dollárért, azaz valamivel több mint 11 milliárd forintért elkelt kastélyszerű komplexum volt a színtere Cruise és felesége, Katie Holmes sikerületlen házasságának, így nem csoda, hogy a sztár meg akart szabadulni tőle, és mindjárt 4000 kilométerrel keletebbre szeretne lakni. Az sem megvetendő szempont, hogy Cruise a floridai Clearwaterben szeretne letelepedni, ami a Szcientológia Egyház központja. A sztár a sokak által szektának tartott vallás egyik legismertebb híve. A szándék egyébként is logikus, hiszen a sztárt immár semmi nem köti Los Angeleshez. Amúgy is az év nagy részében a világ különböző pontjain forgat, de amikor majd néha hazamegy Clearwaterbe, legalább úgy érezheti, hogy tényleg otthon van.

Tom Cruise-t legközelebb a Jack Reacher: Never Go Back című thrillerben láthatjuk. Utána a Mena című című, megtörtént eseményeken alapuló film főszerepében tér vissza a mozikba: kolumbiai drogfutárként működő amerikai pilótát alakít, akit a CIA a szolgálatába állít. A jövő tavasz egyik nagy durranása pedig a jelenleg készülő The Mummy lesz, amelyben az ősi egyiptomi rémmel szembeszálló kommandósparancsnokot játssza.

(Jack Reacher: Never Go Back – hazai bemutató: 2016. október)

(Mena – hazai bemutató: 2017. január)

(The Mummy – hazai bemutató: 2017. március)

Zac Efron megszabadult függőségétől

Nem a drogról vagy az alkoholról van szó, ezt a témát már két éve lezárta, amikor őszintén beszélt arról, miként küzdött meg a tudatmódosító szerekkel. Ez egy másik függőség volt, úgy hívják: Google. A kisportolt testalkatú sztár egy időben mindig úgy kelt, hogy rögtön előkapta a laptopját, ráguglizott saját magára, és ha valaki rosszat írt róla, el volt rontva az egész napja. A trollok pedig mindenhol ott vannak. „A kényszeres guglizás teljesen elhatalmasodott rajtam, folyton azzal foglalkoztam, mit gondolnak rólam mások – meséli a sztár. – A végén már szinte nem is voltam önmagam. Állandóan attól féltem, bármit teszek, rögtön írnak róla valamilyen szörnyű kommentet, és végem. Nagyjából három éve hirtelen és drámai módon leszámoltam ezzel a szokásommal. Ugyanis rájöttem, ha azzal foglalkozom, mit gondolnak rólam mások, nem élhetem a saját életem.”

Zac Efron legújabb filmje, a Rossz szomszédság 2 múlt héten került a hazai mozikba. A korhatáros vígjáték nálunk csaknem 55 millió forint bevételt termelt az első hétvégéjén, Amerikában még csak most mutatják be. A Rottentomatoes kritikai portálon kedvező összminősítést kapott (66%), a nagyközönség pedig 96%-os arányban kíváncsi rá.

Efron jövőre a Baywatch moziváltozatában domborít majd Dwayne Johnson és David Hasselhof, no meg temérdek piros fürdődresszes bombázó oldalán.

(Bad Neighbors: Sorority Risingmár a hazai mozikban!)

(Baywatch – hazai bemutató: 2017. május 17.)