×

Hibaüzenet

Warning: file_get_contents(https://hu.wikipedia.org/wiki/április_ 8.): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 400 Bad Request cultissimo_daily_events_callback() függvényben (/var/www/clients/client1/web2/web/sites/all/modules/custom/cultissimo_daily_events/cultissimo_daily_events.module 52 sor).

Ezt nézhetjük a héten - Heti mozibemutatók 43. hét

2012 október 27.

James Bond 007 - Skyfall. Itt a legújabb Bond-film! A kritikák szerint ez az egyik legjobban sikerült epizód. A 007-es ismét nagy feladat előtt áll: amikor a MI6 léte veszélyben forog, fel kell vennie a harcot, és elhárítania a veszélyt, bármibe is kerül... Irány a Mozi!

Barátom Knerten 2. - Knerten nyomoz (Knerten gifter seg)
Lillebror édesanyja bicikli balesetet szenved. Éppen ezidőben feltűnik a környéken egy új fiú az édesanyjával. A gyanús hölgy és egy megtalált autólámpa darab, éppen elegendő hőseinknek, hogy nyomozásba kezdjenek. A nyomozás komoly bonyodalmakkal jár, de... (folytatás és további információk a filmről...)
Ízek palotája (Les saveurs du Palais)
Hortense szülővárosa, Perigord híres séfe, mégis meglepődik, mikor a köztársasági elnök személyes szakácsává kérik fel. Minden ételért neki kell felelősséget vállalnia, s míg az Elysée-palota fantasztikus élettereit rója, embert próbáló ízelítőt kap a... (folytatás és további információk a filmről...)
Ai Weiwei: Never Sorry (Ai Weiwei: Never Sorry)
A film Ai Weiwei, az ismert kortárs kínai képzőművész mindennapjait követi nyomon. Ai Weiwei építész, szobrász, fényképész, konceptuális alkotó, emberijogi aktivista blogger és óriási twitterező. Nem fél kritizálni a kínai kormányt, szembeszáll a... (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)...)
Vörös kesztyűk (Manusi rosii)
Az 1956-os forradalmat követően a hatalom emberei megtorlást hirdetnek Erdélyben. Elrettentő példaként folyamatosak a letartóztatások, a perek. Ennek esik áldozatául a fiatal diák, Felix Goldschmidt is. Felix nem is érti miért tartóztatták le, azt hiszi... (folytatás és további információk a filmről...)

2012. október 26.-tól az alábbi filmeket mutatják be a magyar mozik:

Égszakadás (Skyfall)
James Bond pedig ismét nagy feladat előtt áll: amikor a MI6 léte veszélyben forog, fel kell vennie a harcot, és elhárítania a veszélyt, bármibe is kerül. Emellett bizonyítania kell felettesének, M-nek, hogy megbízható, és hűséges hozzá. (folytatás és további információk a filmről, + trailer (filmbemutató)...)

filmkatalógus

Feltöltő: Flag
Még nincs értékelve