Kezdőlap Blog
Nincs megjeleníthető cikk
Flag-gasztro magazin: Egyben sült, omlós karaj
Vasárnapi ebédre. Puha, omlós egyben sült tarja. Hús maradt a malackodásból, így csak az eljárást kellett kidolgozni. Sokat gondolkozom arról, hogy miért a karajt és a combot favorizálják az emberek, amikor még annyi ízletes, de valamiért elértéktelenedett hús van még azon az állaton.
Flag – gasztro magazin: Kanalas/10 perces fánk
Nemrég mesélték nekem ehhez a recepthez, hogy azért csinálják így a fánkot, mert amikor tálalják, a gyerekek azt találgatják, hogy melyik fánk, milyen alakot formáz. Biztosan jó móka lehet, főleg ha a sütés közben figyelünk arra, hogy különböző alakok szülessenek.
A Horthy-kor bestiális hétköznapjai
Brutális gyilkosságok, fifikás csalók és politikai áthallások: régen se ment ez másként. Ami kicsit mégis más Kondor Vilmos legújabb, ezúttal rövidebb elbeszéléséket tartalmazó kötetében, az a történelmi miliő, és a főhős,{...}
Ft
Ida BohattaÜdvözlégy Mária!-
...
Frei Tamás
Puccs Moszkvában
Putyin végnapjai - André Calvi visszatér
6499 Ft
Frei TamásPuccs MoszkvábanPutyin végnapjai...
Angyali Menedék VI. Csomag
Az Akasha Krónikák megnyitása - Alawashka
9300 Ft
Angyali Menedék VI....