2.9 C
Budapest, HU
2024. március 19, kedd
József, Bánk
Kezdőlap Blog

Nincs megjeleníthető cikk

1b6a4eca7eb7f4be904771338bafcf05

A leleszi konvent kincsei

Magyar Nemzet szombati magazinjának egyik legérdekesebb sorozatát közöljük le folytatásokban, melyben a remek Ludwig Emil megmutatja nekünk a rejtőzködő Magyarország eldugott kincseit, melyek mellett sokszor figyelmetlenül elhaladunk a mindennapi rohanó életünk során. Vigyázzunk ezekre a páratlan kincsekre, hiszen ezek a kincsek alappillérei szeretett Hazánknak.
9037f62b9dcf6364c8d5f9b409d4a8ff

Flag-gasztro magazin: Húspástétom

Húslevesben főtt és megmaradt húsokból, zöldségekből készül ez a pástétom. Frissen sült forró pirítóssal, ropogós zöldségekkel kitűnő vacsora válik belőle!
20130807-isonzoi-csata-az-osztrakmagyar-sereg12

Doberdó nem Mohács: száz éve nyílt meg a „királyi hullagyár”

Az egyik „legmagyarabb” első világháborús frontszakaszra, dédapáink Isonzójához és Doberdójára indul az Isonzó expressz.
8829d13a9609c13c827c42356ca74bc8

A bohóc

Egyedül ült az öltözőjébena sminktükör elött. Nézte a kócos, vörös haját és a falfehérre festett arcát, amire egy hatalmas nevető száj volt rúzzsal ráhúzva.
f677f91f8496f73d4fbcb5d4809000b7

Húsvét után: Almás-tormás csirkemell

Nagyon gyorsan és könnyen elkészíthető, és olyan elképesztően izgalmas, különleges ízű fogása, ami a húsvéti trakta után sem terhelő a gyomor számára. Mondjuk egy színpompás, üde zöldsalátával!