5 C
Budapest, HU
2024. március 19, kedd
József, Bánk
Kezdőlap Blog

Nincs megjeleníthető cikk

konyvbemutato

Bemutatták Duray Miklós új kötetét

Rendszerváltozás, rendszerváltoztatás, rendszerváltás a Kárpát-medencében 1963–2015 címmel mutatták be Duray Miklós politikus, író, egyetemi tanár új könyvét november 8-án a Magyarság Házában.
ea24720a5e559bacbbf1e9644313a93a

A zene jótékony hatása gyermekünk fejlődésére

A zene segíti gyermekeink más jellegű képességeinek kibontakozását. Korai életszakaszban a zene a jobb féltekét ingerli, ez magyarázza későbbi magasabb szintű általános működését...
4435358d1058c1b89a3a35fa5a52e680

Nyitott Könyvműhely Kiadó Könyklubja – Eve Ensler- sorozat

Jobb lett volna férfinak születni. De ha már ez nem jött össze, próbáljunk meg szembenézni a nőiségünkkel. Ismerkedjünk meg a testünkkel. Először is a vaginánkkal. Beszéljünk róla. Aztán beszéljünk a testünkről, a nagy hasunkról, a kis mellünkről. Meddig vagyunk hajlandóak elmenni, hogy elérjük a vágyott tökéletességet?

A felsőörsi Mária Magdolna-templom

Magyar Nemzet szombati magazinjának egyik legérdekesebb sorozatát közöljük le folytatásokban, melyben a remek Ludwig Emil megmutatja nekünk a rejtőzködő Magyarország eldugott kincseit, melyek mellett sokszor figyelmetlenül elhaladunk a mindennapi rohanó életünk során. Vigyázzunk ezekre a páratlan kincsekre, hiszen ezek a kincsek alappillérei szeretett Hazánknak.
lugas

Felbukó kentaur

Madarász Viktor és a hatvanas évek művészete a Magyar Nemzeti Galériában.