3.3 C
Budapest, HU
2024. március 19, kedd
József, Bánk
Kezdőlap Blog

Nincs megjeleníthető cikk

kepregeny1

Képregényfesztivál Szegeden

A képregény műfaj múltjával és jelenével ismerkedhetnek meg azok, akik november 19-én ellátogatnak a szegedi Somogyi-könyvtárba
ziemia00

Andrzej Wajda emlékére – Az ígéret földje

Kilencvenéves korában elhunyt Andrzej Wajda Oscar-díjas lengyel filmrendező. Személyére és művészetére egyik leghíresebb és legjobb filmjének felidézésével emlékezik a Filmbook.
slovakdruzba5600x4131

Népművészeti fesztivál

Az Egyiptomi Arab Köztársaság Budapesti Nagykövetsége továbbra is várja azon magyar kulturális csoportok jelentkezését, amelyek szeretnének részt venni az Ismailia Nemzetközi Népművészeti Fesztiválon.
946b730cd90fe619fad4acaee6b31146

Robert Capa: a fotós, aki a halállal pókerezett

Robert Capa nevétől hangos mostanában a főváros, legalábbis szeretnénk ezt hinni. Mindenesetre minden adott mostanság, hogy a magyar származású világhírű fotóművész élete és életműve minél szélesebb körben váljon még ismertebbé
06cefc48935bd983ccb0e59726ec4bde

Gasztrobloggerekkel – Adventtől, Karácsonyig III. Gesztenyekrém leves

Ideje elkezdeni a készülődést, legalábbis gondolatban... Aki biztosra akar menni, és nem kísérletezik a karácsonyi vacsorával, próbálkozzon Magyarország legjobb Gasztrobloggereinek ünnepi receptjeivel! Naponta jelentkező sorozatunkból nagyszerű ünnepi menüsor készíthető el.